Voor elk wat wils

Kookworkshops

In de kookworkshops van Cook Experience leer je de geheimen kennen van de Italiaanse of Aziatische keuken of van de keuken uit het Midden-Oosten. Maar ook Belgische klassiekers, trendy hapjes of supergezonde gerechten kunnen aan bod komen. Je kookt en proeft samen de recepten die chefkok Sarah speciaal voor jouw gezelschap heeft uitgezocht.

cook_experience_kookworkshop_1

Privé workshops

Doe je graag eens iets anders, iets actiefs?  Waarom niet met culinair gelijkgestemden een gezellige privé workshop beleven? Vraag jouw offerte voor een toffe smaakvolle beleving in intieme kring en ga samen aan de slag.

Om je familiefeest een boost te geven, is een kookworkshop een prima plan. De sfeer is eens totaal anders en iedereen kan genieten. Maar ook als kookclub kan je een kookworkshop volgen om nieuwe culinaire werelden ontdekken. Het niveau mag hier wat hoger liggen, dus maken we samen wereldse sauzen en gerechten helemaal from scratch. Je zal zien, koken blijft verbazen.

Teambuildings

Een kookworkshop is een leuke manier om elkaar als team op een andere manier te leren kennen. Ga samen de uitdaging aan in kleine groepjes en tover een volledig menu op tafel. Het wordt een dag om je vingers bij af te likken.

Onze workshops, voor minimum 8 personen, zijn toegankelijk voor iedereen met of zonder culinaire voorkennis. Iedereen maakt en geniet van eigen creaties. Uiteraard steeds met aangepaste wijnen en dranken. Er al helemaal zin in? Vraag jouw offerte.

cook_experience_kookworkshop_teambuilding
cook_experience_kookworkshop_kinderworkshop

Kinderworkshops

Zit je thuis met een keukenprins of keukenprinses en ben je op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? Wij organiseren de kookworkshop die je zoekt. Op een speelse en veilige manier ontdekken de kinderen nieuwe smaken en technieken. Met vriendjes en vriendinnetjes lekker eten klaarmaken om daarna gezellig samen te smullen, leuk toch? Deze workshop kan zowel bij jou thuis als op een locatie naar keuze. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je als school of vereniging op zoek naar een kookworkshop of kookfeest? Contacteer ons om van je themadag een topper te maken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief